progeCAD EDU - školska verzija

progeCAD Srl je omogućio fakultetima i školama da potpuno besplatno koriste program progeCAD 2024 Professional ENG i progeCAD 2010 Professional SRB u obrazovne svrhe. Školska licenca se izdaje na zahtev obrazovnih ustanova i potpuno je funkcionalna jednu godinu. Nakon isteka licence, potrebno je ponovo podneti zahtev za izdavanje nove licence.

Školsku verziju potpuno legalno mogu da koriste profesori i učenici, kako na školskim tako i na kućnim računarima, dokle god je koriste u obrazovnom procesu. Svaka zloupotreba licence je kažnjiva.

Postupak dobijanja školske progeCAD licence

Da bi ustanova dobila besplatnu progeCAD licencu potrebno je da:

  1. Preuzmete probnu verziju programa iz naše Download sekcije. Probna verzija programa je u potpunosti funkcionalna 30 dana.
  2. Ukoliko ste odlučili da koristite progeCAD Professional, potrebno je da odgovorno lice ustanove preuzme Zahtev za dobijanje školske licence, unese sve tražene podatke u formular, odštampa formular na memorandumu ustanove, pečatira i potpiše. Tako potpisan formular je neophodno skenirati i poslati na naš e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli..
  3. Nakon prijema vašeg zahteva, vrši se provera ustanove da li ona zadovoljava uslove za dobijanje školske licence. Nakon provere, ukoliko sve bude u redu, na adresu elektronske pošte koja je dostavljena u zahtevu će stići serijski broj za aktivaciju programa ili će, u suprotnom, stići obrazloženje zašto je zahtev odbijen.

Kako se školska licenca izdaje na jednu godinu, pre isteka licence je neophodno ponovo poslati zahtev za izdavanje školske licence, u kojem će biti unesen serijski broj licence koje ustanova već poseduje, uz navođenje verzije programa koji se koristi.

Ukoliko budete imali problema sa popunjavanjem i slanjem zahteva, molimo vas da nas kontaktirate preko e-mail-a ili da nas nazovete telefonom na broj: +381 (0)22 210 13 22.

Kontakt

LIMIS doo
Veljka Dugoševića 89
22400 Ruma, Srbija.
Telefon: +381 22 210 13 22
Faks: +381 22 478 514
E-mail: office @ limis.rs
radno vreme: Pon÷Pet: 8:00÷14:30

Osnovni podaci

Poslovno ime: LIMIS DOO RUMA
Matični broj: 201 45 477
PIB: 104 326 503
Broj računa: 160-358241-16


Pratite nas

Da li nas pratite? Ako ne, bilo bi nam drago da budete povezani sa nama.

Kliknite na jedno od magičnih linkova:

Facebook
Twitter
Linked-In

Tehnička podrška

Naše osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja vezana za upotrebu progeCAD-a.

Podrška>>

 

Mi koristimo kolačiće!

Dobrodošli na www.progesoft.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta ste saglasni sa našom upotrebom kolačića.

Ukoliko niste saglasni sa upotrebom kolačića, možete odbiti zahtev, ali se onda može desiti da sajt ne funkcioniše kako treba.