O nama

proge logoLIMIS d.o.o. je ovlašćeni zastupnik i distributer progeCAD-ovih programa za teritoriju Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

 

progeSOFT SRL je švajcarska firma koja ima više od 35 godina iskustva u izradi i prilagođavanju CAD programa, baziranih na IntelliCAD tehnologiji. Član je upravnog odbora ITC-a (IntelliCAD Technology Consortium).

 

Veliki broj korisnika i vodećih industrijskih grupa poput: BOEING CORPORATION, KUWAIT PETROLEUM, HOLCIM, NESTLE, SAMSUNG, SAAB, SIEMENS, SONY JAPAN, REDBULL EXTRA, NOKIA, XEROX, NASA, HONDA, DISCOVERY, Gruppo ABB, ALENIA MARCONI, ANSALDO, BTICINO, ENEL, ENICHEM, FS, GEWISS, PIRELLI, SCHNEIDER ELECTRIC i TECHINT koriste programske pakete progeCAD-a.

Daleko potpuniju listu korisnika progeCAD-a širom sveta možete videti putem sledećeg linka:

lista

Referenc listu korisnika progeCAD-a u Srbiji i regionu možete videti na ovoj stranici.

Pored konstantnog razvoja njihovog CAD alata – progeCAD Professional, progeCAD s.r.l. se bavi i razvojem arhitektoskog alata – progeCAD Architecture.

U verziji 2010, progeCAD Professional je bio dostupan i na srpskom jeziku. Preveden je kompletan korisnički interfejs, sve komande, kao i komandna linija.

Pored progeCAD-ovih programa LIMIS d.o.o. nudi i druge programe namenjene inženjerskoj struci, poput programa: AutoCAD LT, ArchiCAD, ARCHline.XP, ArCon, SketchUp Pro… Više o ostalim programima u našoj ponudi možete videti na linku: www.cadzona.com.

Više o kompaniji LIMIS doo možete videti preko ovog linka…

Kontakt

LIMIS doo Ruma

Veljka Dugoševića 89
22400 Ruma
Republika Srbija

Tel: +381 (0)22 210 13 22
Faks: +381 (0)22 478 514

e-mail: office @ limis.rs

radno vreme: Pon÷Pet: 8:00÷14:30

Uslovi korišćenja sajta

Korišćenje sajta

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta progesoft.rs isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Korisnicima sajta progesoft.rs strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja sajta. Nedozvoljeno korišćenje sajta smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Opšti uslovi

Za uslove licenciranja u upotrebe konkretnog proizvoda koji se nalazi u našoj ponudi preporučujemo da pročitate licencni ugovor sa krajnjim korisnikom (EULA), koji se odnosi na taj proizvod, a koji dolazi uz instalaciju proizvoda.
Programi proizvođača CADprofi Germany GmbH, CogoSoftware, Autodesk, Inc., Microsoft, ESET i Avast koji se nalaze u ponudi na sajtu mogu da se testiraju 30 dana pre kupovine, a probne verzije se mogu preuzeti sa sajtova proizvođača. Programi proizvođača progeSOFT SA – programi iz progeCAD familije programa mogu da se testiraju 30 dana pre kupovine programa i tokom probnog perioda su u potpunosti funkcionalni, a probne verzije se mogu preuzeti sa sajta proizvođača. Narudžbinom programa putem sajta, putem telefona ili e-maila, kupac potvrđuje da je naručeni program detaljno testirao, da je upoznat sa mogućnostima, ograničenjima i nedostacima programa, pogotovo u odnosu na Autodesk AutoCAD. Nakon isporuke serijskog broja kupcu putem e-mail-a ili poštom, kupac gubi pravo reklamacije kupljenog programa i gubi pravo na povraćaj novca.
Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da kupcu dostavi predračun za kupovinu programa.
Prodavac se obavezuje da serijske brojekve proizvoda proizvođača progeCAD SA i CADprofi Germany GmbH isporuči u roku od najviše 14 radnih dana. Rok isporuke ostalih programa zavisi od roka ispouke programa od strane distributera datih programa za Republiku Srbiju ili region,a prodavac se obavezuje da će programe/serijske brojeve ostalih programa isporučiti u roku od 3 radna dana od dana dobijanja programa/serijskih brojeva od distributera za Republiku Srbiju ili region.
Prodavac zadržava pravo izmena cena i podataka datih na web stranici, kao i mogućnost pojave štamparskih grešaka. Pre svake narudžbine proverite cene telefonom!

Garancija kvaliteta

LIMIS d.o.o. kao zvanični progeSOFT SA distributer za Republiku Srbiju i Makedoniju i kao prodavac programa kompanija CADprofi Germany GmbH, CogoSoftware, Autodesk, Inc., Microsoft, ESET i Avast ne garantuje za kvalitet programa u svojoj ponudi. LIMIS d.o.o. garantuje jedino da su programi koje ima u svojoj ponudi legalni.
LIMIS d.o.o ne snosi bilo kakvu odgovornost za nastalu štetu usled korišćenja programa iz ponude.
Garanciju kvaliteta daje isključivo proizvođač programa. Svi programi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu proizvođača.
LIMIS d.o.o. zadržava pravo greške u specifikaciji programa koji se nalaze na sajtu.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam osnovni podaci o vašoj firmi, ime i prezime kontakt osobe, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.U ime LIMIS d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email obaveštenja. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u LIMIS d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. LIMIS d.o.o. se obavezuje da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani. Hvala na poverenju

Kontakt

LIMIS doo
Veljka Dugoševića 89
22400 Ruma, Srbija.
Telefon: +381 22 210 13 22
Faks: +381 22 478 514
E-mail: office @ limis.rs
radno vreme: Pon÷Pet: 8:00÷14:30

Osnovni podaci

Poslovno ime: LIMIS DOO RUMA
Matični broj: 201 45 477
PIB: 104 326 503
Broj računa: 160-358241-16


Pratite nas

Da li nas pratite? Ako ne, bilo bi nam drago da budete povezani sa nama.

Kliknite na jedno od magičnih linkova:

Facebook
Twitter
Linked-In

Tehnička podrška

Naše osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja vezana za upotrebu progeCAD-a.

Podrška>>

 

Mi koristimo kolačiće!

Dobrodošli na www.progesoft.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta ste saglasni sa našom upotrebom kolačića.

Ukoliko niste saglasni sa upotrebom kolačića, možete odbiti zahtev, ali se onda može desiti da sajt ne funkcioniše kako treba.