Članci


box2019

progeCAD 2021 Professional

progeCAD Professional je idealan CAD alatan namenjen svima koji imaju potrebu za izradom ili upotrebom 2D/3D CAD crteža: studentima, edukatorima, arhitektama, građevinskim inženjerima i tehničarima…

Kao osnovni format crteža progeCAD koristi DWG format (od verzije 2.5 do verzije upotrebljene u poslednjoj verziji AutoCAD-a), a interfejs i filozofija rada koja je identična sa AutoCAD-ovom ga čine idealnom zamenom koja ne zahteva mukotrpna i dugotrajna prilagođavanja.

Saznajte više…  | Probna verzija | Kupite program
 
 


boarch 150

progeCAD Architecture

progeCAD Architecture je 2D i 3D arhitektonski alat koji koristi DWG kao osnovni format. Njegova intuitivna BIM tehnologija, omogućava brzo i lako crtanje u 2D i 3D prostoru.

 

 

Saznajte više… | Probna verzijaKupite program
 
 


icadmac2018 150

iCADMac 2019

iCADMac je 2D i 3D arhitektonski alat namenjen macOS operativnom sistemo, koji koristi DWG/DXF kao osnovni format.

Kompatibilan sa macOS-om od verzije El Capitan do High Sierra.

Kao osnovni format crteža iCADMac koristi DWG format (od verzije 2.5 do verzije upotrebljene u poslednjoj verziji AutoCAD-a), a interfejs i filozofija rada koja je identična sa AutoCAD-ovom ga čine idealnom zamenom koja ne zahteva mukotrpna i dugotrajna prilagođavanja..

 

Saznajte više…(ENG) | Probna verzija (ENG)Kupite program
 
 

U našoj ponudi se nalazi nekoliko dodataka namenjenih proširivanju mogućnosti CAD programa koji koristite. Svi dodaci su kompatibilni sa progeCAD-om, kao i sa ostalim CAD programima na tržištu (BricsCAD, ZwCAD, GstarCAD, AutoCAD):

Arhitektura:

cadprofi architectural

 

Građevinarstvo:

cadprofi mechanical

 

Elektro:

cadprofi electrical

 

Mašinstvo:

cadprofi hvac

 

Geodetski alati:
progeEARTH Civil Surveyghalf COGO Land Development
acadgrac e1462810918466 AcadGRAC
Niskogradnja:
progeEARTH Civil Surveyghalf  COGO Land Development

tehnicka

Tehnička podrška je prvenstveno namenjena našim klijentima, ali i korisnicima koji su fazi testiranja programa pre kupovine.

 

  Uputstva za upotrebu (eng) 
   Postavite pitanje na Forumu podrške
  Često postavljana pitanja
  Preuzmite poslednju verziju programa
  Mali trikovi

Pitanja za tehničku  podršku se postavljaju popunjavanjem formulara, putem Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili foruma.

proge logoLIMIS d.o.o. je ovlašćeni zastupnik i distributer progeCAD-ovih programa za teritoriju Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

 

progeSOFT sa je italijanska firma koja ima više od 30 godina iskustva u izradi i prilagođavanju CAD programa, baziranih na IntelliCAD tehnologiji. Član je upravnog odbora ITC-a (IntelliCAD Technology Consortium).

 

Veliki broj korisnika i vodećih industrijskih grupa poput: BOEING CORPORATION, KUWAIT PETROLEUM, HOLCIM, NESTLE, SAMSUNG, SAAB, SIEMENS, SONY JAPAN, REDBULL EXTRA, NOKIA, XEROX, RIO TINTO, NASA, HONDA, DISCOVERY, Gruppo ABB, ALENIA MARCONI, ANSALDO, BTICINO, ENEL, ENICHEM, FS, GEWISS, PIRELLI, SCHNEIDER ELECTRIC i TECHINT koriste programske pakete progeCAD-a.

Daleko potpuniju listu korisnika progeCAD-a širom sveta možete videti putem sledećeg linka:

lista

Referenc listu korisnika progeCAD-a u Srbiji i regionu možete videti na ovoj stranici.

Pored konstantnog razvoja njihovog CAD alata – progeCAD Professional, progeCAD s.r.l. se bavi i razvojem arhitektoskog alata – progeCAD Architecture.

U verziji 2010, progeCAD Professional je bio dostupan i na srpskom jeziku. Preveden je kompletan korisnički interfejs, sve komande, kao i komandna linija.

Pored progeCAD-ovih programa LIMIS d.o.o. nudi i druge programe namenjene inženjerskoj struci, poput programa: AutoCAD LT, ArchiCAD, ARCHline.XP, ArCon, SketchUp Pro…

Više o kompaniji LIMIS doo možete videti preko ovog linka…

jedan modul 60.000 RSD+PDV
CADprofi
dodaci
dodaci za vaš CAD
  • Architectural modul
  • Mechanical modul
  • Electrical modul
  • HVAC & Piping modul
samo 34.000 RSD+PDV
progeCAD 2021
Professional
Prava AutoCAD alternativa
  • Trajna licenca
  • Identično radno okruženje
  • Potpuna DWG kompatibilnost
  • 22000 besplatnih blokova
  • PDF u DWG konverzija
  • 32bitna i 64bitna kompatibilnost
samo 25.000 RSD+PDV
Nadogradnja na progeCAD Professional
Pređite sa bilo kog CAD-a na progeCAD
Ukoliko posedujete legalnu verziju bilo kojeg CAD-a, po povoljnim uslovima možete preći na progeCAD i dobiti moderan DWG alat.